Skuggan i väggen av Kerstin Lungberg Hahn

 
Titel (orginal): Skuggan i väggen
Författare: Kerstin Lundberg Hahn
Genre: Övernaturligt, spöken
Typ av bok: Ensamstående
Filmer: Finns ingen
 
På baksidan/beskrivning:
 - Du tror väl inte på spöken?
 - Klart jag inte gör.
 
Micke och hennes mamma har just flyttat in i ett gammalt hus i en by i norr. Här ska allt bli så bra, är det tänkt. Men skuggan i väggen i Mickes rum lämnar henne inte i fred. Kan det vara flickan som en gång bodde i huset som spökar? Hon som blev knuffad i älven?
Micke börjar upptäcka att det som hände för länge sedan fortfarande påverkar folk i byn. Och vissa händelser upprepar sig, om och om igen...
 
En lättläst bok om spöken för de lite yngre.
 

(Anja)
 
Jag och Esther har börjat delta i en "bokcirkel", det vill säga en grupp som träffas ibland och diskuterar en bok som man kommit överens om på det senaste mötet.
Esther var sjuk den senaste gången och jag såg att hon nämnt det i ett inlägg, så jag tänkte att jag kunde recensera boken för er.
 
Jag måste börja med att nämna att vi alla var ganska överens om att denna bok var lite för lättläst för våran åldersgrupp (12-13?). Det var främst på grund av en något enformig text som inte berättade särskilt mycket om människor och miljöer. Men, trots detta skulle jag säga att den är helt okej i största allmänhet.
 
 
 
Vid tangentbordet: Anja
Sammanfattning: Mitt slutgiltiga betyg på skalan noll till tio blir fyra. Som sagt passar den nog något yngre läsare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback